Massage med fokus på dig

Jeg tilbyder massager med en holistisk vinkel

Døjer du med stress, spændinger forskellige steder i kroppen eller mangler du energi og overskud? Så kan jeg hjælpe dig. Hos Kropsind – Klinik For Kropsterapi tilbyder jeg nemlig holistisk kropsterapi og massage, som kan bidrage med et væld af fordele, herunder øget energiniveau, færre smerter og reduceret stress.

Du finder min klinik i Hornslet, hvor jeg har mange klienter, der kommer fra omkringliggende byer som Aarhus, Ebeltoft, Hadsten og lignende. Her er alle dog velkomne, og jeg er derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du leder efter en behandler, der giver dig sit fulde fokus og hjælper med en holistisk massage, som passer til netop dine behov.

Som massør behandler jeg mange forskellige problemer

I mit arbejde som massør har jeg specialiseret mig i kropsterapi, hvilket jeg har uddannet mig inden for hos Totum, ligesom jeg også er RAB-godkendt. Jeg har kompetencer inden for forskellige behandlingsområder, og jeg kan derfor tilbyde forskellige massager som behandling af forskellige problemer og lidelser, herunder:

-​Gua Sha

-​Behandling af spændingshovedpine

-​Japansk lifting

-​Kropsterapeutisk massage

Lider du eksempelvis af jævnlige hovedpiner, nakke- og skuldersmerter, muskelømhed, spændinger eller søvnbesvær, så kan jeg hjælpe dig. Som massør er min fornemmeste opgave nemlig at sætte mig ind i og forstå netop dine behov. Derfor starter hvert behandlingsforløb også med en afdækkende samtale, hvor du fortæller mig om, hvad du ønsker hjælp til, så jeg kan tilrettelægge et godt forløb til dig.

Kontakt mig og bestil en tid til en massage

Kunne tænke dig at bestille en tid til en massage, som giver en effektiv behandling af netop dine personlige udfordringer? Så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg ser frem til at se dig i klinikken og hjælpe dig med en behagelig og lindrende massage.

Kontakt mig​

Udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

Vurderet 5 / 5 stjerner fra Facebook​​

​​★★★★★

"Kan varmt anbefale Japansk Lifting, som blev afprøvet igår ved Britta. Behandlingen var dejlig og intens, og Britta får én til at "give slip" og man blir så dejlig afslappet bagefter. Synes også mit ansigt har fået en fin glød oveni."

Britta Ustrup Mogensen

​​★★★★★

"Jeg mødte op til kropsterapi med en krop der arbejdede på højtryk, og jeg gik derfra med mere ro i krop, sjæl og sind. Det var en yderst kompetent behandling i rolige omgivelser, og det er bestemt et sted, jeg helt sikker gerne vil komme igen. Man kan mærke, at Britta kan sit kram."

Emilie Faber Frandsen

​​★★★★★

" Hos Kropsind møder jeg altid en motiveret, engageret, veloplagt og faglig dygtig behandler . Kropsbehandlinger hjælper på mine spændings hovedpiner og migræne, smerter i nakke og skuldre mm. Jeg går altid derfra med stor velvære og generelt en afspændt tilstand i hele kroppen og dermed mere energi og velvære."

Bente Stjernholm

​​★★★★★

"Jeg blev anbefalet at få behandlinger med helkropsterapi hos Britta, da jeg pludselig blev ramt af voldsom spændingshovedpine, uro og spændinger i kroppen.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forandring i min krop. Den ro og nærvær Britta giver, mens hun behandler med helkropsterapi, gjorde at jeg følte en lettelse i kroppen, en ro der er svær at beskrive, samt vejledte til, hvordan jeg skulle trække vejret helt ned i maven.

Jeg har for hver gang jeg har været hos Britta, kunne mærke en positiv forandring i min krop. Det er fantastisk.

Jeg var meget tryg ved Britta allerede ved første behandling.

Hun fortæller hvad hun gør, lytter og vejleder, det giver en enorm tryghed og mulighed for at komme helt ned i gear. Jeg kan kun give Britta de bedste anbefalinger Helkropsterapi er det bedste jeg har gjort for mig selv."

Heidi

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kropsind - Klinik For Kropsterapi

Møllestedet 2, 8543 Hornslet

Klik her for rutevejledning

CVR: 41492945

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 80 89 98

E-mail: Britta@KropSind.eu

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Mandag 13.00-17.00

Tirsdag 8.30-16.00

Onsdag 13.00-19.00

Torsdag 8.30-19.00

Fredag 8.30-16.00