​Kropsterapi

For mig handler det om at skabe rum til det enkelte menneske.

​Krop og psyke hænger sammen. Når der er fysiske ubalance i kroppen, påvirker det psyken, og er du presset fysisk sætter det sig i kroppen. Kropsterapi er en holistisk og helhedsorienteret behandlingsform, der forbinder krop og hoved. En behandling starter med en samtale og om hvor du er lige nu. Kropsterapi er mere en massage - det handler om at skabe flow og balance i krop og sind.

Holistisk terapi for krop og sind.

Medlem af Dansk Behandlerforbund.

Pulserende massage er fundamentet for kropsterapi

Pulserende massage er en massageform, hvor hele kroppen bringes i vuggende, pulserende bevægelser. Pulsering af kroppen er noget af det bedste, du kan gøre for din krop - især for at gøre den afslappet. Det virker enormt afslappende af kroppens muskler, organer og bindevæv, og det har en beroligende effekt på nervesystemet.

Du lægger på briksen, hvor kroppen skubbes blidt frem og tilbage. De vuggende bevægelser sætter gang i blodomløb, løsner op i bindevævet, udrensning af affaldsstoffer og giver mere plads i kroppen. Hele kroppen aktiveres i en og samme bevægelse. I stedet for bare at trykke et enkel sted af gangen på kroppen – såkaldt trykpunktsmassage eller triggerpunktsmassage.

Efter en pulserende massage vil du ofte opleve en varme, der spreder sig i kroppen samt en ny og sprudlende energi og lethed. Det skaber en tilstand af dyb ro og velvære.


Stress:

Desuden er vejrtrækning et grundlæggende værktøj i Kropsterapi, fordi en god naturlig vejrtrækning både er smertenedsættende, har stor energigivende kraft og ikke mindst, fordi det er din krops indre massage powerfuld stress – control regulator overhovedet. Det er et værktøj du altid har med dig.

Vi bliver alle stressede på et eller andet tidspunkt i vores liv. Er du stress ramt eller har symptomer på begyndende stress, vil behandlingen være fokuseret på dit nervesystem til at falde til ro, og have fokus på dit åndedræt. Få din krop til at huske at trække vejret igen.

Kan du nikke genkende til dette:

​Spændinger i nakke/Skuldre

Ondt i lænden

Uro/søvnbesvær

Angst

Stress

Mangel på energi

Du har svært ved at mærke dig selv og dine grænser

En tryg og nærværende behandling med god tid til dig.

Efter blot en behandling føler flere en lethed i kroppen.

Hvad kan der behandles:

​Behandlingen er både til dig som kommer med en fysisk problematik som eks. Ondt i skuldre eller nakke og for dig som kommer med psykiske problematikker eks. stress eller angst.

Jeg tilbyder også:

Spændningshovedpine behandling | Gua Sha | Japansk lifting | Hot stone massage

Kontakt mig​

Udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

Vurderet 5 / 5 stjerner fra Facebook​​

​​★★★★★

"Kan varmt anbefale Japansk Lifting, som blev afprøvet igår ved Britta. Behandlingen var dejlig og intens, og Britta får én til at "give slip" og man blir så dejlig afslappet bagefter. Synes også mit ansigt har fået en fin glød oveni."

Britta Ustrup Mogensen

​​★★★★★

"Jeg mødte op til kropsterapi med en krop der arbejdede på højtryk, og jeg gik derfra med mere ro i krop, sjæl og sind. Det var en yderst kompetent behandling i rolige omgivelser, og det er bestemt et sted, jeg helt sikker gerne vil komme igen. Man kan mærke, at Britta kan sit kram."

Emilie Faber Frandsen

​​★★★★★

" Hos Kropsind møder jeg altid en motiveret, engageret, veloplagt og faglig dygtig behandler . Kropsbehandlinger hjælper på mine spændings hovedpiner og migræne, smerter i nakke og skuldre mm. Jeg går altid derfra med stor velvære og generelt en afspændt tilstand i hele kroppen og dermed mere energi og velvære."

Bente Stjernholm

​​★★★★★

"Jeg blev anbefalet at få behandlinger med helkropsterapi hos Britta, da jeg pludselig blev ramt af voldsom spændingshovedpine, uro og spændinger i kroppen.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forandring i min krop. Den ro og nærvær Britta giver, mens hun behandler med helkropsterapi, gjorde at jeg følte en lettelse i kroppen, en ro der er svær at beskrive, samt vejledte til, hvordan jeg skulle trække vejret helt ned i maven.

Jeg har for hver gang jeg har været hos Britta, kunne mærke en positiv forandring i min krop. Det er fantastisk.

Jeg var meget tryg ved Britta allerede ved første behandling.

Hun fortæller hvad hun gør, lytter og vejleder, det giver en enorm tryghed og mulighed for at komme helt ned i gear. Jeg kan kun give Britta de bedste anbefalinger Helkropsterapi er det bedste jeg har gjort for mig selv."

Heidi

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kropsind - Klinik For Kropsterapi

Møllestedet 2, 8543 Hornslet

Klik her for rutevejledning

CVR: 41492945

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 80 89 98

E-mail: Britta@KropSind.eu

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Mandag 13.00-17.00

Tirsdag 8.30-16.00

Onsdag 13.00-19.00

Torsdag 8.30-19.00

Fredag 8.30-16.00