Genopdag din indre ro med autentisk Gua Sha ansigtsbehandling

Kæmper du med hverdagens stress og anspændthed?

Vi lever i en verden, der konstant er på farten, og det kan føles udmattende. Det er helt naturligt at ønske sig en pause, et øjebliks fred til at slappe af og genoplade. Har du overvejet Gua Sha? Med rødder i traditionel kinesisk medicin, er Gua Sha mere end bare en afslapningsmetode. Det er en ansigtsbehandling med et stort anvendelsespotentiale, der kan øge vitaliteten og afspænde musklerne i dit ansigt. Gua Sha er således en holistisk tilgang til velvære.

Hos Kropsind - Klinik For Kropsterapi i Hornslet udfører jeg Gua Sha, for dig der har brug for en afstressende og behagelig ansigtsbehandling. Jeg har mange besøgende fra lokalområdet, samt Aarhus, Hadsten og Ebeltoft.

Hvad kan du forvente af din Gua Sha behandling?

Jeg lægger stor vægt på at levere en personlig og holistisk Gua Sha ansigtsbehandling, skræddersyet til dine specifikke behov. Min dybe forståelse for denne helbredende kunstform og erfaring som behandler giver mig mulighed for at anvende teknikken, så den er tilpasset dine behov. Fra dit første besøg vil du mærke en tydelig forskel i din følelse af velvære.

Jeg bruger kun naturlige og organiske materialer for at sikre en sikker og behagelig oplevelse. Uanset om du har uren hud, hævelser i ansigtet, føler dig stresset eller blot ønsker at forkæle dig selv, vil Gua Sha hjælpe dig med at finde den lettelse, du søger. Der kan forekomme lidt rødme ved behandlingen grundet den øgede mikrocirkulation, der fortæller at væv og hud iltes og næres.

Gua Sha har en lang række af kosmetiske egenskaber:

  • Giver smukkere og mere vital ansigtsglød
  • ​Reducere tilstoppede porer
  • ​Reducere akne
  • Afspænder ansigtsmusklerne og løsner kæbe spændinger
  • Øger og forbedrer lymfedrænage
  • Mindsker væskeophobninger under øjnene og i ansigtsvævet
  • Fremmer dannelsen af nye hudceller og giver fastere hud

​Mit mål er at skabe en oplevelse, ikke blot en service. Du vil forlade klinikken med en fornyet følelse af energi og foryngelse. Desuden vil du lære værdifulde teknikker og metoder til at håndtere hverdagens stress. Med mig får du en helhedsorienteret tilgang til dit velbefindende, der går ud over den traditionelle ansigtsbehandling.

Tag det første skridt mod bedre velbefindende – bestil tid til Gua Sha i dag!

Tag det første skridt mod et mere afslappet og energifyldt liv.

Bestil din Gua Sha holistiske ansigtsbehandling i dag og mærk forskellen selv. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og guide dig på din rejse mod fornyet velbefindende.

Jeg tilbyder også:

Spændningshovedpine behandling | Japansk lifting |  Kropsterapi

Kontakt mig​

Udfyld formularen og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger mine kunder​

Vurderet 5 / 5 stjerner fra Facebook​​

​​★★★★★

"Kan varmt anbefale Japansk Lifting, som blev afprøvet igår ved Britta. Behandlingen var dejlig og intens, og Britta får én til at "give slip" og man blir så dejlig afslappet bagefter. Synes også mit ansigt har fået en fin glød oveni."

Britta Ustrup Mogensen

​​★★★★★

"Jeg mødte op til kropsterapi med en krop der arbejdede på højtryk, og jeg gik derfra med mere ro i krop, sjæl og sind. Det var en yderst kompetent behandling i rolige omgivelser, og det er bestemt et sted, jeg helt sikker gerne vil komme igen. Man kan mærke, at Britta kan sit kram."

Emilie Faber Frandsen

​​★★★★★

" Hos Kropsind møder jeg altid en motiveret, engageret, veloplagt og faglig dygtig behandler . Kropsbehandlinger hjælper på mine spændings hovedpiner og migræne, smerter i nakke og skuldre mm. Jeg går altid derfra med stor velvære og generelt en afspændt tilstand i hele kroppen og dermed mere energi og velvære."

Bente Stjernholm

​​★★★★★

"Jeg blev anbefalet at få behandlinger med helkropsterapi hos Britta, da jeg pludselig blev ramt af voldsom spændingshovedpine, uro og spændinger i kroppen.

Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forandring i min krop. Den ro og nærvær Britta giver, mens hun behandler med helkropsterapi, gjorde at jeg følte en lettelse i kroppen, en ro der er svær at beskrive, samt vejledte til, hvordan jeg skulle trække vejret helt ned i maven.

Jeg har for hver gang jeg har været hos Britta, kunne mærke en positiv forandring i min krop. Det er fantastisk.

Jeg var meget tryg ved Britta allerede ved første behandling.

Hun fortæller hvad hun gør, lytter og vejleder, det giver en enorm tryghed og mulighed for at komme helt ned i gear. Jeg kan kun give Britta de bedste anbefalinger Helkropsterapi er det bedste jeg har gjort for mig selv."

Heidi

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kropsind - Klinik For Kropsterapi

Møllestedet 2, 8543 Hornslet

Klik her for rutevejledning

CVR: 41492945

Kontaktoplysninger

Telefon: 23 80 89 98

E-mail: Britta@KropSind.eu

Indhent et tilbud.

Åbningstider

Mandag 13.00-17.00

Tirsdag 8.30-16.00

Onsdag 13.00-19.00

Torsdag 8.30-19.00

Fredag 8.30-16.00